Axalta Announces its Automotive Color of the Year 2017 – Gallant Gray

Pressekontakt


Chantal Bachelier-Moore
DA Public Relations Ltd

Axalta annoncerer sin “Automotive Color of the Year 2017” - Gallant Gray


Clinton Township, Michigan, USA – 12. januar, 2017: Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA), en af verdens førende producenter af våd- og pulverlakker, er glade for at annoncere sin “Automotive Color of the Year 2017” - Gallant Gray. Denne luksuriøse farve forstærkes af flager i blå og sølv, der skaber en unik glitter-effekt, samt mørke undertoner, der beriger finishen og tilføjer raffinement. Årets festligheder i anledning af ”Color of the Year” begynder med en række arrangementer under de indledende dage af 2017’s ”North American International Auto Show” (NAIAS) i Detroit, Michigan. De omfatter bl.a. en videolancering på EyesOn Design Awards-programmet den 10. januar 2017. Farven bliver også præsenteret under den Axalta-sponsorerede velgørenhedslancering den 13. januar 2017, som indsamler penge til pleje af børn.

Daglig inspiration kombineret med omfattende forskning har hjulpet Axaltas farvedesignere og produktudviklingseksperter med at vælge Gallant Gray som ”Automotive Color of the Year”. En stor procentdel af markedet ønsker en neutral farvepalet, og når man tilføjer små antydninger af nuancer, bliver disse farver levende. Gallant Gray er designet til at se spektakulær ud på køretøjer i alle størrelser. Den komplekse farve har en mørk tone med forskellige glitrende flager, der tilføjer dybde og farve.

"Hos Axalta, overvåger vi bilbranchens tendenser og forudsiger, hvordan de foretrukne farver ændrer sig på markedet," siger Nancy Lockhart - Axaltas Global Color Marketing Manager. "Vi er glade for at samarbejde med bilproducenterne om at bruge vores lakker til at give deres køretøjer skønhed og karakter, og vi er sikre på, at kunderne vil synes om Gallant Gray. Dens antydninger af blå og grøn eksemplificerer modernitet og elegance. Alt i alt mener vi Gallant Gray er den nye sølvfarve. "

Axaltas nyligt udgivne 2016 ”Global Automotive Color Popularity Report”, der dokumenterer bilfarvernes tendenser efter geografi, viste en stigning i de grå nuancers popularitet kloden rundt. Neutrale farver har domineret markedet gennem de sidste ti år, og selvom hvid og sort fastholder topplaceringerne verden over, ligger grå nu lige med sølv på tredjepladsen med elleve procent. Grå fører over sølv, når det gælder populariteten i Europa (med seks procent), Nordamerika (fem procent), og Sydkorea (syv procent). Grå er mest populær i Europa (17 procent), Nordamerika (16 procent), Sydkorea (19 procent), og Indien (12 procent). ”Axalta Global Automotive Color Popularity report” er den 64. udgave i træk.

Få mere at vide om Gallant Gray på axalta.com/color.

Om Axalta Coating Systems

Axalta er en førende global virksomhed, der udelukkende fokuserer på lakker og at give kunder innovative, farverige, smukke og bæredygtige løsninger. Lige fra mindre OEM-køretøjer, erhvervskøretøjer og reparationslakeringer til elektriske motorer, bygninger og rørledninger, er vores lakker designet til at forhindre korrosion, øge produktiviteten, og at få de materialer, vi dækker, til at holde længere. Takket være 150 års erfaring inden for lakindustrien, fortsætter de cirka 12.800 mennesker i Axalta med at finde nye måder at servicere vores mere end 100.000 kunder i 130 lande bedre og bedre på hver eneste dag med de fineste lakker, påføringsystemer og teknologier. Få mere at vide på axalta.com/color og følg os @Axalta på Twitter og på LinkedIn.